Tee päring

Uudised

04.05.2020

Tunne meie äri, CASE STUDY #4

Milliseid teenuseid osutab Logistika Pluss USA-st juhitud tootmisettevõttele?

Meie kliendiks on rahvusvaheline mõõte-, katse- ja navigatsiooniseadmete tootja, kelle üks mitmest arenduskeskustest ja tootmisüksusest asub Eestis. Toodang tarnitakse üle maailma.

Ettevõte soovib enda tootmispinda hoida võimalikult tootmiskesksena, kus laopinnale kohta ei ole. Tootmisprotsesside efektiivistamisel on klient valmis lihtsamad protsessid ja tegevused tehase territooriumilt välja viima. Samas on laopinnale ja ettevõttest välja antud tegevustele siiski spetsiifilised nõuded – puhas, turvaline, kuiv, veebist jälgitavus ja liidestusvõimekus, 24/7 tarnete valmisolek tagamaks tootmisseisakute vältimine.

Klient ladustab Logistika Plussis erinevaid pakkimiseks vajalike detaile. Samas on klient jätnud Logistika Plussi meeskonna teha spetsiifiliste tootepakendite ettevalmistamise, mis samuti vastavalt tootmisplaanile tarnitakse kliendi tootmistsehhi, kust see järgmisel hetkel juba lõpp-kliendile välja saadetakse.

Logistika Pluss on suutnud tulla vastu kliendi vajadustele ja järgida kliendi nõudmisi, kelle fookus on hoida tootmine, ladustamine ja pakendamine eraldi ning põhiprotsessiga mitte-seotud tegevused ettevõttest välja anda, kartmata tarnete katkemist või tootmisseisakuid. Ka pakenditarnijatega suhtlemine seoses laosaldo jälgimise ja täitmisega on jäetud Logistika Plussi kanda.

Logistika Pluss on kliendile nii laopartner kui tootmist toetavate teenuste pakkuja. Läbi toimiva koostöö on ettevõte hoidnud kokku 8-10 töökohta laos, pakkimises ja sisendkontrollis. Rääkimata ajakulust tarnijaga suhtlemisel.

Logistika Pluss

Viimased uudised