Tee päring

Uudised

19.06.2024

Logistika Plussi nimepäeva tähistame majanduskriisist hoolimata helges meeleolus

Täna, 19. juunil tähistame Logistika Plussi nimepäeva. Vaatamata keerulistele oludele Eesti ja kogu maailma majanduses sammume kindlalt tulevikku ja oleme avatud innovatsioonile. Viimase kahe aasta jooksul on majanduskriis Põhja-Euroopat ja Eestit kõvasti räsinud, kuid Logistika Pluss on tänu oma tugevale meeskonnale ja finantsstabiilsusele suutnud kõik raskused edukalt ületada.

Logistika Plussi juht

Ettevõtte juht Toomas Orutar usub prognoose, et majanduslangus lõpeb selle aasta teises pooles. “Logistika Plussis me ei ole istunud käed rüpes ja oodanud, millal kriis lõpeb,” selgitab Toomas, “oleme värskendanud ja uuendanud kõiki oma protsesse ning saavutanud tänu tublile meeskonnatööle märkimisväärse efektiivsuse. Oleme suutnud hoida oma äärmiselt pühendunud personali ja teeme seda ka edaspidi.”

Logistika Plussi kindlas fookuses on olnud ka innovatsioon ja tehnoloogia arendamine. Tänaseks oleme juurutanud maailmatasemel laohaldustarkvara ja uue tolliteenuste tarkvara, millega saame pakkuda oma klientidele veelgi turvalisemat ja multifunktsionaalset teenust.

“Täna ootame õiget hetke, et investeerida automaatika tehnoloogiatesse, olgu selleks siis automaatlaod või automaattõstukid,” räägib Toomas. “Kuigi praegu on tehnoloogia veel kallis ja investeeringu tasuvusaeg liiga pikk, oleme oma juhtidega külastanud erinevaid maailmamesse ning teame täpselt, millist tehnoloogiat vajame. Meil on tehtud vajalikud finantsarvutused ja oleme stardipositsioonil. Niipea kui tehnoloogia kättesaadavus muutub soodsamaks, alustame uuendustega.”

Logistika Plussi inventeerimisdroon

Toomase sõnul on tema unistus automatiseerida enamus põhiprotsessidest järgmise viie aasta jooksul. “Ma olen oma elus proovinud erinevaid töid, olen olnud elektroonik ja parketi paigaldaja, olen olnud erinevatel juhtimistasanditel ja mul on siiani alles ka tõstukijuhi load. Kuigi ma tõstukijuhina töötanud pole, olen laos proovinud kauba vastuvõtmist, komplekteerimist ja väljastamist ning etikettide kleepimist. Kõik tööd on olnud vahvad. Täna, kui peaksin vahetama mõne töötajaga töö, siis lennutaksin meie inventeerimisdrooni,” lisab Toomas muigega.

Logistika Plussi nimi

Logistika Plussi nimepäev on seega mitte ainult pidupäev, vaid ka sümbol ettevõtte järjekindlusele ja innovatsioonile suunatud visioonist. Tänu tugevale meeskonnale ja tulevikku vaatavale strateegiale oleme valmis astuma järgmisi samme, et pakkuda oma klientidele veelgi paremaid teenuseid ja automatiseeritud lahendusi.  Logistika Plussiks oleme kujunenud ja kasvanud ajaga. Oleme oma senisel teekonnal teinud palju koostööd oma klientidega, kes on aidanud meil areneda ja olla rohkem kui lihtsalt logistikaettevõte.

26 tegutsemisaasta jooksul oleme jõudnud aidata ja toetada erinevaid ettevõtteid väga mitmekülgsete teenustega. Meil on hea meel, et tänu oma suurepärastele klientidele saame öelda, et aitame sõna otseses mõttes päästa elusid, teha keskkonnarevolutsiooni, varustada täiskasvanuid ja lapsi vajalike esmatarbekaupade ning rõivastega, anda oma panus Eesti rahvuspärandi säilitamisse, olla osa tehnoloogiamaailma muutmisest. Seda nimekirja võiks jätkata pikalt. See on täpselt see, mida tähendab PLUSS meie nimes – püüame anda endast alati veidike rohkem ning saame seda tagasi ka oma klientidelt. Vastastikune koostöö ja areng on meile esmatähtis ja nii jätkame ka tulevikus!

Aitäh Logistika Plussi klientidele, meeskonnale ja koostööpartneritele, et olete meiega!

Viimased uudised